Azlan Nor

Takaful, Hartanah dan Pembinaan

cintaLuahan Hatiku

Aku Tak Boleh Buat Apa Dah

Almost 1 year Dah berlaku. But I’m still like this. Cannot terima apa yang dah berlaku. Bukan sebab ape pon. Sebabnya orang sekeliling aku gak. Orang yang rapat pulak tu. Satu kelas, satu rumah, semuanya satu.

Tambah pulak bila cakap “aku dah tak boleh buat ape dah” . Rase macam nak shoot je kepale otak kau bro.

Ye memang kita orang dah putus. Then kau pun suka lah boleh masuk line kan? Sebab kau pun suke dye gak.

Pastu kat twitter pandai pulak kau nak acah-acah buat aku marah lah bile baca semua tu? Ape yang cube kau buat sebenarnya bro? Untuk kita orang baek-baek semula ke macam mne? Nape tak terus terang ngan aku je bro? Boleh table talk lah.

Kalau kau betol lah kau nak baekan kita orang semula kau akan jumpe aku bincang. Bukan dengan buat bende tu semua kat twiiter. Yelaa kalau kau jumpe aku bincang takutlah kita orang baek semula kan? So melepas lah nanti. Ye dak?

Ape korang buat kat twitter aku tak lansung pon. Dah bape bulan lepas tu bile aku stalk baru aku tau. Bende tu tak naik dalam timeline aku.

Kalau betol-betol kau nak kita orang baek semula kau takan buat semua ni. At least kau akan talk dengan aku. Tanya lah ape yang patot. Then beri nasihat.

Aku ni manusia biase bro. Sometimes aku kene dapat khidmat nasihat gak. Kalau bukan kawan yang nasihatkan kita sape lagi kan? Aku boleh terima nasihat kau bro. Sebab kau boleh dikatakan rapat dengan aku. Kalau nak interframe dalam hidup aku soal peribadi pon aku tak kisah sangat. Sebab kita rapat bro.

Lagi satu. Kau dengar cite sebelah pihak je bro. Asal kau tak tanye di pihak aku pulak? So kau terimalah cakap dye bulat-bulat? Yang ni kau silap. Sepatutnya kau kene tanye aku gak. Baru kau boleh tau sape betol sape salah.

Last things, kalau kau tengah baca ni sekarang. Pleaselah jangan upload gambar dye yang boleh mengaibkan dye. Contoh gambar yang nampak aurat. Especially DP twitter kau tu. Baek delete je teruals. Boleh mendatangkan fitnah. Please ea.

Thanks..

Ditulis oleh alan bertemankan air mata.
22/10/2014
10:21 am

Comment here

CommentLuv badge