Azlan Nor

Takaful, Hartanah dan Pembinaan

HobiPersonal

Hobi Baru Saya!

Majalah PC

Seronok bila tengok orang lain ada hobi. Kumpul majalah, gadjet, dan macam laa. Terasa juga nak ada hobi macam ni (hehe). Walaupun kena keluar modal sikit, tapi tak kisahlah asalkan dapat memuaskan hati ini sudah cukup. Tak perlulah nak ada hobi yang susah-susah atau memerlukan kos yang tinggi. Melainkan kita banyak duit.

So, sekarang Alan nak kongsi dengan pembaca semua bahawa Alan dah ada hobi baru iaitu kumpul Majalah PC. Maklumlah tahun baru kan? Kenalah ada kemajuan sikit. Barulah kita semakin maju. Majalah PC ni ada banyak info-info yang menarik walaupun semuanya dah tahu melalui blog-blog IT yang ada. Saje je sebenarnya kumpul majalah ni, teringin nak ada hobi macam ni.

Dalam majalah ni juga, diselitkan sekali 50 cara membuat duit depan PC. Hehe… Khas untuk sesiapa yang beli majalahPC keluaran Januari 2012. So, tuggu apa lagi? Pergilah beli MajalahPC berhampiran anda. Boleh didapati di 7 Eleven juga.

Majalah PC

Fan pages: Majalah PC.
Web Site: Majalah PC

Cukup untuk entri ringkas kali ini.

Psssttt: Apa hobi korang pulak yee? Boleh share diruangan komen. Hehe….

Comments (2)

  1. Mana satu hobi? Duit online or Majalah PC? haha.

    Aku dulu slaluu beli MPC ni, tapi skarang mcm dah x best. nak langgan setahun pon takut isu bulan2 dah tak menarik.

    [Reply]

  2. Tapi dalam Majalah PC still ada manfaat bagi saya. HEHE. 🙂

    [Reply]

Comment here

CommentLuv badge